2012. november 20., kedd

várakozás!

nem rég irtam a találkozás öröméről. Hát ebben a pillanatban épp erre várok!!! várom hogy végre újra láthassam a szüleimet, mert már úton vannak ide. Nem is telt el még életemben ennyire hosszú idő, hogy ne láttam volna őket, de annyira jófejek hogy szakitottak egy kis időt az amúgyse túl szoros életükbe.
jelentem: minden tökéletesen kitakarítva, grill csirke készen, saláta készen, menü sor és programm ezekre a napokra összeállítva, friss virág az asztalon, kedvenc teák, kávék beszerezve, szállításra váró karácsonyi ajándékok összekészítve, mitja összes inge szépen kivasalva sorakozik a szekrényben, egy darab szennyes ruha sincs a házban, szemetek lehordva, minden készen áll arra, hogy vendégeket fogadjunk ( akiket azt hiszem legkevésbé érdekel a rend :))
persze nem panaszkodnék ha egy két rokon meglepiből betette volna magát a hátsó ülésre, de a szabad ifjúkornak már vége, amikor ezt megteheti az ember és nem lóg 5 gyerek a nyakán :D
egy kedvenc családi kép a jófej családomról, amikor még csak 6an voltunk és nem 16an :D (erre is szánok majd egy külön bejegyzést, a családi fejlődésre)


6 megjegyzés:

  1. Kellemes együttlétet kívánok Nektek, élvezzétek ki az összes együtt töltött pillanatot! :)
    Nagyon tetszik a kép. ;)

    VálaszTörlés
  2. ÁÁÁÁÁÁ!!!!!! jobb képet nem találtál????????
    egyébként sok rokon szerette volna meglepiből betenni magát a hátsó ülésre, de NEM SIKERÜLT :(
    azért érezzétek jól magatokat!!! V

    VálaszTörlés
  3. Az te vagy ott jobb oldalon? :)

    Egyébként átérzem a helyzetet, NAGYON nehezen költöztem el otthonról és egy városon belül is sokszor volt "honvágyam" az elején.

    VálaszTörlés
  4. Bocsi, az te vagy ott BAL oldalon? :))

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó kis kép ez!!
    furcsa tényleg, ahogy megváltoznak, bővülnek a családok és véget érnek korszakok.. de ez így van kitalálva és így izgalmas! :)

    VálaszTörlés
  6. Klassz 'kis' család! Remélem jól telik a látogatás, a programok és a szüleiddel töltött idő remekül alakul! Majd hozz képeket, ha csináltok!:)

    VálaszTörlés