2012. november 16., péntek

modern férj

elindultunk életünkben először házasként egy kolis hétvégére, a hegyekbe. A programm nem sok jóval kecsegtetett minket, sok túra, hideg német hegyek...A nap nagyrésze kirándulás előtt ugyebár az előkészületekkel telik. Mi is ehhez hasonlóan töltöttük a délelőttöt.
Gondos feleség módjára elraktároztam két napra elegendő ruhanemüt, ágynemü huzatokat, élére vasalt inget, túlélő édességet, logikusan kiválogatott neszeszer kellékket stb.
Persze egyetlen férjem sem volt tétlen mindez idő alatt...
Gondos modern férjhez illően okos telefonján frissitett minden létszükséges alkalmazást, letöltötte az SOS fényjelzés és morze jelzés alkalmazásokat felkészülve a hegyekben minden eshetőségre.
mostmár indulhatunk kirándulni! :)

3 megjegyzés:

  1. :D NAGYON JÓK VAGYTOK!!!! akkor most már nem is izgulok annyira, hogy mi lesz veletek!!!! V

    VálaszTörlés
  2. élére vasalt inget? azt meg minek? a hegyekbe nem inkább túra bakancs kell?
    amúgy kedves férjedtöl nagyon kedves, hogy gondoskodni próbál a biztonságotokról, de bennem felmerült a kérdés, hogy a hegyekben lesz-e egyáltalán Netz, mármint lehet nem is tudja majd használni az a bizonyos "okostelefont", nem?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tail!! aki ismer tudja hogy nem tudok élére vasalni ez volt a vicc része, de csomagoltam inget, mert ma templomba mentünk és azt nem lehet macko felsőbe :D és az alkalmazások tökéletesen müködnek net nélkül is ha egyszer letöltötted. hasznos is volt. igy tudta mitja ijesztgetni a kicsiket a rendőr villogoval éjszaka az erődben :D

      Törlés