2012. június 30., szombat

fészekrakás

sokat beszélgettünk mitjával, hogy az esküvö szervezés mellett a fészekrakás is nagyon fontos. a rendezkedés azért is fontos volt a számomra, mert uj helyre költöztem, és igényem volt az otthon érzésre :)
de nagyon szuper  lesz a nászútról úgy hazajönni hogy van hova és nem dobozok közé jövünk. hanem van otthon :) és végre végeztünk.
mitjáék szüleinél kaptuk meg a pince egyik nagy helyiségét. van külön bejárat, külön hütö csak fürdö nincs külön, de van kettö a házban szóval teljesen ok.
egy baldahin feltétel hijjján kész az egész na meg két hokedli átalakitás éjjeliszekrénnyé. már alig várom a látogatókat!!! hárman már voltak :) és kaptunk is egy orchideát, anyós még nem tudja hogy noémi hiába oktatott engem plántálásból, még mindig kinyirok mindent :D
kis before-after képrengeteg.
már csak 14 nap!!!!!! két hét múlva ilyenkor épp  táncolunk vagy épp éneklünk egymásnak vagy épp csokiszökökutat zabálunk. ki tudja.:)





Ezek a jófejek pedig mind az unokahugokra és öccsökre várnak hogy jöjjenek játszani velük!!!!!
és az elmaradhatatlan vintage sarok. csakis mitja kedvéért :))

1 megjegyzés:

  1. Jaj, de orulok nektek:) Nagyon szupi lesz ott nektek, ugyesen berendezkedtetek:) Sok sikert az orchideahoz, ha nekem sikerult eddig eletben tartanom a viragomat februar ota, neked is menni fog:) Szurkolok:)

    VálaszTörlés