2012. június 2., szombat

"virágok közt veled lenni"

beindult a levendula szezon ami azt jelenti, hogy a várost és persze a szuper kis szomszéd piacunkat is elárasztja a rengeteg levendula árus. úgyhogy nagyon olcsó áron sikerült elkezdeni begyüjteni a dekorhoz szükséges virágokat. egyrészröl lesz ez a levendula, száritott és pár cserepes verzio, másrészt lesz jófej anya álltal szárított kis rózsacsokrok. harmadrészt veszünk a piacon pár mézvirágot, mert nagyon mutatós, egyszerü de szép hatásu. aztán amiit még kitalálunk, van egy pár hortenzia is, vágott virágot semmiképpen se szeretnénk, mert elég drága és felesleges is erre ennyi pénzt kiadni.
úgyhogy ma levendulafelvásárlást tartottunk :) és ügyes völinek köszönhetöen fel is aggatuk öket, szóval szárito szoba lett a kis otthonomból :) 
egyébként hihetetlen tartalmas napunk volt. mitjának minden alsonemüt be tudtunk szerezni. szuper légáteresztös, csinos kis darab, jó mert az öltöny szük és nem szép ha átüt. az atléta is nagyon rendben van. miután megvettük mitja kicsit elgondolkodott: dehát te most már tudod miben leszek a nászéjszakán!!!  azt mondta nekem is mutatnom kell valamit :) már csak 42 nap mondtam. IKEAba is voltunk, az új élethez és költözéshez vettünk egy két dolgot. és ma már az elsö dobozt is összecsomagoltam. a bögréket :) és a csúcs, hogy a hagyatéktörténetböl kaptunk még egy adag csomagot, hokedlikkel és egy tonna börönddel :D:D:D:D yipppi. na megy egy extra faláda, nagyon mutatós, mitja szépen le is takaritotta. nah ennyi.
most mutatom a képeket a virágokrol!!! apropo. valaki nem tudja hol lehet hosszu háloinget kapni?



7 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek-imádom a levendulát! :)

    VálaszTörlés
  2. Szep a gyujtemeny:) Gondolom finom az illatuk is es ami a legjobb, most direkt szaritod:)Gratulalok a sikeres vasarlashoz:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon jól néz ki!!!! én is gyártottam néhány csokrot, míg anya nem volt otthon!!!! tudod, kiveszem a részem a munkából! :) V

    VálaszTörlés
  4. Csuda szép virágokat találtál, a levendulák is igen jól néznek ki! Ügyes vásár! ;)
    Esetleg a bőröndökről nem tennél fel képet?

    VálaszTörlés
  5. Annyira jól néznek ki ezek a virágok!A CSODÁS NAP megfelelő kiegészítői a lesznek! Gondolom micsoda fincsi illatfelhő van most a kuckódban! :) És örülök az újabb "kincseknek" is nagyon! Esetleg képeket tehetnél fel majd róluk! Imádom a táskákat, bőröndöket és mindenfajta ládákat!!!!:)az egyszer biztos, hogy nagyon jó helyre kerültek! :)

    VálaszTörlés
  6. Olyan gyönyörűek a virágok. Meg nagyon tetszik az összes dekorációs kelléketek is. Már alig várom az esküvői fotókat. :D

    VálaszTörlés
  7. most mutattam meg Barsnak a képeket. "DE SZÉP!!!! Nektek is ilyen virágszirm kell?" nincs elgépelve, így mondta. :) V

    VálaszTörlés