2012. április 1., vasárnap

tejpor...


éppen vittem a diplomamunkámat leadni, mmikor a recepción egy csomagot nyomtak a kezembe... szülinapi ajándék volt, jófej növértöl... sok sok szuper dolog között, egy csomag tejpor volt... eszembe jutott a gyerekkorunk, ahol töménytelen mennyiségben nyomtuk az arcunkba a tejport, föleg esküvökön, ahol az ember korlátlanul teheti mindezt. vajon a gyerekek miért szeretnek esküvöre járni? egyrészt kisüveges innivalók vannak, mennyire menö, másrészt még kólát is ihat... pont multkor egy esküvön voltunk, ahol az unokaöcsém szája körül óriás piros kör volt látható, valami piros málnás kólát ihatott, ami tele volt természetes anyagokkal:) hihetetlenül boldog volt, igazi ünnep nap. hétköznapokban ezt nem teheti meg :)
harmadrészt talán a menyasszonyi torta, és a  szépruhás menyasszony miatt. de mi különösen is a tejpor evést szerettük, közben arról álmodoztunk, nekünk milyen esküvönk lesz...
kutattam a boritékot, és egy levelet találtam benne, ezekkel a sorokkal:

"Egy régi esküvö emlékére, ahol rengeteg tejport megettünk... idén, ebben az életévedben lesz a te überszuper esküvöd! Ne felejts el gondoskodni az ábrándos kislányokról."

a tejpor is felkerült a listára, hogy el ne felejtsem... 104

1 megjegyzés: