2012. május 21., hétfő

old phones és a böröndök története


csak egy gyors bejegyzés mára... ma egy hagyaték elhordásában segédkeztünk és hálából elég sok mindent összegyüjthettünk. :D nagy álmom volt, hogy piros cipöbenn piros rúzzsal piros tárcsástelefonnal készüljön egy kép ehhez most sikerült beszerezni a piros telefont :D emellé még 4 db másikat is. van egy igazán vintage telefon is, ezek diszek lesznek majd az esküvön.

csodás üvegek, fémdobozok, vasaló, kancsók mellettt újabb darabokkal bövült a börönd gyüjteményünk. nem rég szembesültem azzal, hogy nem mindenkinek világos, mennyi mindent lehet kezdeni a böröndökkel, régi böröndökkel. na most nekünk több tervünk is van. közelebbi tervek, esküvöi dekor: lássátok mire gondolok...



csak hogy a legkiemelkedöbb inspiráciokat emlitsem:) és akkor a hosszu távu tervek:





újabb lelkes örömködés tehát a szuper beszerzett dolgok miatt, és hogy ezermestervőli mindezekben teljesen támogat, sőt még meg is valósítja. hipp hipp hurrá. 54!!!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek az otleteid:) A borond-fotel pedig egyszeruen fantasztikus:)

    VálaszTörlés
  2. őrületesek vagytok....hát már nagyon kíváncsi vagyok,hogy a kezdetleges cocacola dizájnból és a mostani elképzelésekből mi lesz összegyúrva....türelmetlenül várom kreativitásotok gyümölcsét:)

    VálaszTörlés
  3. Woow! ez nagyon király! Mi is bőröndöket szeretnénk, de más témában, de ilyesmiket. Témának az utazás lenne, hiszen párommal eleve ugye külföldön élünk és sokat is utazunk. Ennek megfelelően bőrönd és térkép lenne...még nincs konkrétum, de majd felrakok én is róla képet, viszont nagyon kíváncsi lennék a tieitekre meg, hogy honnan szereztétek őket pontosan? :))

    VálaszTörlés