2014. szeptember 7., vasárnap

Szerelmes újrahasznosítás

A történet lassan 7éve kezdődött, mikor gyermekem apjával menthetetlen szerelembe estem... Abban a pillanatban,mikor éreztem hogy el vagyok veszve teljesen, éppen egy bizonyos kockás ing volt rajta. Utána még sokat hordta, az első közös képünkön is abban volt. 
De eljött annak az ideje, hogy selejtezesre  kellett ítélni... Már akkor félre tettem azzal a céllal, hogy egyszer felhasználom valamire. 
Most eljött ennek az ideje is, hiszen mindjárt megszületik első közös gyerekünk!! Sok-sok pinterestes inspirációt végig néztem és felkerestem az újrahasznosítás mesterét , kedves nővéremet hogy segítsen benne. Így született meg (unokahugom által el is nevezve) Ròzi maci! 

Gomb szemei csak ideiglenesek de hihetetlen boldog vagyok hogy időben sikerült, így már a kòrházba is vihetem magammal hogy mihamarabb össze barátkozzanak! Kedves férj persze nagyon megvolt hatva, hogy ilyenformán újrahasznosítottuk szerelmük egy kis darabkáját! 

7 megjegyzés:

  1. Nagyon edes Rozi maci, es jo otlet az ing ilyen modon valo ujra hasznositasa:) Picurkanak biztos tetszeni fog majd:)

    VálaszTörlés
  2. jaaaaaj dejóóóóóóóóóóó!!! :D ügyesek vagytok!!!! most aztán már tényleg minden megvan!!!! gyerünk bébi, kijöhetsz!!! V

    VálaszTörlés
  3. nagyon aranyos ötlet és klassz megvalósítás! :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó ötlet! :) Engem is nagyon meghatott! <3

    VálaszTörlés
  5. Szépséges lett Rózi maci, Olivija szerintem imádni fogja! Az újrahasznosítás pedig valóban felemelő és megható egyben! Használjátok boldogsággal és nagyon-nagyon sokáig!

    VálaszTörlés
  6. nincs folytatás? azóta hogy vagytok?

    VálaszTörlés
  7. én is éppen akartam kérdezni... megszületett a baba? minden rendben ment?

    VálaszTörlés